TuiNa (spreek uit twiena) is naast acupunctuur en kruiden een van de pijlers van de Traditioneel Chinese Geneeskunde (T.C.M.). De TuiNa stoelmassage is een speciaal uitgeselecteerd deel van de TuiNa opleiding die ideaal is voor mensen die snel aan de slag willen met een zeer krachtige massagevorm met uitstekende resultaten op het gebied van preventie en eenvoudige klachten aan het bewegingsapparaat.

De TuiNa stoelmassage is speciaal voor het bedrijfsleven, sportscholen, schoonheidssalons, pedicuresalons, wellnesscentra, eigen ondernemingen of verrijkingen van Oosterse massage grepen geschreven en samengestelde massage vorm. Het bestaat uit het masseren van nek, schouder, rug en armen inclusief de bijbehorende meridianen. Deze massage is afgeleid van eeuwenoude Chinese succesvolle therapieën.

Na de basis drie daagse kun je deelnemen aan de drie specialisatie dagen die je leren om klachten aan het bewegingsapparaat van nek, schouder, rug, hoofd en armen te behandelen. De dagen zijn ook afzonderlijk als bijscholing te volgen. In de trainingsdagen op onze school krijg je voornamelijk praktijk, de achtergrond theorie die schuil gaat achter deze klachten kun je weer volgen tijdens de online training. Hier wordt door middel van Chinese Geneeskunde uitleg gegeven over het ontstaan en het oplossen van de klachten.

Bijscholing TuiNa stoelmassage dag 1: hoofd en nek, voor alle hoofd, nek klachten.

Bijscholing TuiNa stoelmassage dag 2: nek en rug, voor alle nek en rug problemen.

Bijscholing TuiNa stoelmassage dag 1: schouder en arm, voor alle schouder en arm problemen.

3-daagse TuiNa stoelmassage:
Data: 19-01-2021, 02-02-2021 & 02-03-2021

Als je dit diploma gehaald hebt kun je ook nog eens versneld instromen binnen de reguliere TuiNa opleiding.

Bijscholing stoelmassage dag 1: Hoofd en nek

Bijscholing stoelmassage dag 2: Nek en rug

Bijscholing stoelmassage dag 3: Schouder en arm

Bij voldoende inschrijvingen starten we de bijscholingen stoelmassage op een nader te plannen datum, schrijf u vast vrijblijvend in als belangstellend.

Tijdstip: 10:00 tot 17:00

Prijs: € 95,- per dag excl. lunch, vrijgesteld van BTW.

Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn
Voor deze (bij)scholing wordt accreditatie via KTNO aangevraagd.

Studiebelasting:
Opleiding TuiNa Stoelmassage: 30 ec’s
Bijscholing TuiNa Stoelmassage: 2 ec’s per dag