ohm

academy

curacao

Welkom bij

ohm-academy

NATUURGENEESKUNDE STUDEREN WAS NOG NOOIT ZO LEUK.

Wij combineren Westerse natuurgeneeskunde met traditionele Chinese geneeskunde volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

OHM-ACADEMY Staat bekend als een van de meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor natuurgeneeskunde in Nederland en geeft momenteel voor het tweede jaar op rij diverse opleidingen in Curaçao. Zorg dat je op tijd inschrijft voor het nieuwe schooljaar!

BVO

De BVO is het eerste jaar in de Chinese geneeskunde. Daarom wordt het ook wel de propadeuse genoemd.Na de propadeuse kun je een specialisatie kiezen, zoals acupunctuur, (inheemse) kruiden, TuiNa massage of medische Qigong. 
start bij OHM

Basisjaar Qigong

Qigong is een onderdeel van de Chinese geneeskunde. In eerste instantie waren het fysieke oefeningen om het lichaam weerbaar te maken tegen kou, wind, vocht en andere klimaatsinvloeden.
START BIJ OHM

Acupunctuur

cupunctuur is een van de populairste alternatieve geneeswijzen in heel Europa, en veruit het bekendste onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).

Kruiden 1

In deze opleiding leer je deze kruidenformules te maken met onze inheemse kruiden. Voor deelname aan deze specialisatie heb je eerst het propadeuse Chinese geneeskunde nodig. Dit is een unieke opleiding.

Medische Qigong 1

Bij medische Qigong ga je deze Qi inzetten om anderen te genezen. Je zou het kunnen vergelijken met Reiki, alleen is Reiki slechts één vorm. In Medische Qigong wordt met Reiki gewerkt, maar daarnaast worden nog veel meer technieken gebruikt.

aanmelden OPEN DAG

Maak kennis met de diverse cursussen die aangeboden worden door OHM-ACADEMY CARIBBEAN en laat uzelf informeren over de mogelijkheden. Diverse leraren (waaronder Rudolf de Wit) zullen aan het woord komen om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te verschaffen over de cursussen. 

11 september 2022

Op 11 september heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de online open dag van OHM-ACADEMY CARIBBEAN! De online open dag zal beginnen om 10 AM – AST en duurt ongeveer 2 uur.

Door het invullen van het formulier kunt u zichzelf aanmelden voor de online open dag. Na aanmelden ontvangt u automatisch een bevestiging hiervan.

Op 9 september zult u vanuit info@ohm-academy.nl een email ontvangen met daarin de link voor deelname aan de Zoom meeting op 11 september. 

Mocht u na 9 september nog geen link hebben ontvangen, of de dag van te voren alsnog willen aanmelden, stuur ons dan een “direct message” via Facebook of Instagram. 

Zien wij u op 11 september? Tot dan!

Aanmelden cursussen

E-mail

info@ohm-academy.nl

Telefoon

0031 (6) 450 350 77

Instagram

@ohm.academy_curacao

Facebook

@OHMCURACAO

Contactformulier