Fotonentherapie

In deze bijscholing gaan wij in op het belang van licht. Je zult ontdekken hoe je bent opgebouwd uit licht. Hoe communicatie in je lichaam verloopt via licht ofwel fotonen. En hoe regelprocessen in je lichaam worden bestuurd via licht. Tot slot ga je de kracht van licht ervaren en leer je omgaan met de fotonenapparatuur van Medifoton.

Wat is fotonentherapie?

Fotonentherapie is een vorm van lichttherapie. Hierbij wordt de energie van licht ingezet om het lichaam energetisch te versterken. Licht geeft zijn energie af in kleine 'energiepakketjes', ofwel fotonen. Ons lichaam kan deze fotonen opnemen. Vandaar de naam fotonentherapie.

Diverse factoren beperken de opname van zonlicht. Bijvoorbeeld ons klimaat en onze leefstijl binnenshuis, maar ook de kwaliteit van onze voeding en ons drinkwater, leiden tot onvoldoende opname van fotonen. Zo krijgt het lichaam een tekort aan biofotonen, waardoor vele lichaamsprocessen minder goed verlopen. Met als gevolg dat op den duur allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Hoe werkt fotonentherapie?

Fotonentherapie combineert de stimulerende werkingen van energie en informatie. Verstoringen van de gezondheid gaan vaak samen met een gebrek aan energie en harmonie in het lichaam. Deze disbalans kan het lichaam herstellen door de opname van de energie en harmoniserende informatie van licht. Het licht dat toegepast wordt bij fotonentherapie heeft dezelfde kwaliteiten als de lichaamseigen biofotonen. Daardoor heeft het uitgezonden licht een stimulerende invloed op alle processen in het lichaam.

Fotonentherapie bestrijdt dan ook geen ziekten en symptomen, maar stimuleert het lichaam om zo optimaal mogelijk te functioneren. In de medische praktijk leidt deze therapie tot bijzonder goede behandelresultaten bij een breed scala aan aandoeningen.

Deze bijscholing bestaat uit één praktijkdag op onderstaande datum.

Kosten: € 95,- inclusief cursusmateriaal, exclusief lunch.

Data: 24 september 2018 van 10:00 tot 17:00
Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn
Voor deze bijscholing wordt accreditatie door BATC, VBAG, LNVG & NVST op HBO niveau aangevraagd.