Primo Herbs

Vertaald zijn het onze oeroude huismiddelen of EHBO kruiden, aangevuld met de kennis en kunde van de Chinese kruidengeneeskunde.

Daarnaast zul je versteld staan wat voor een mogelijkheden aan huismiddeltjes er zijn met uw gewone kookkruiden en spullen die toch al in de meeste keukens liggen. En je leert weer de mogelijkheden te gebruiken van onze grootmoeders.

Ontdek de basis regels van gezondheid, hoe ziektes zich in ons lichaam ontwikkelen en hoe je tijdig in kunt grijpen om verergering te voorkomen. Snel en preventief handelen is het geheim van fit en vitaal blijven.

Hoe je dit doet loopt als een rode draad door deze dag. Goudsbloem, Lavendel, Tea tree, Kamille, Salie, Smeerwortel, Sint Janskruid, Heermoes een voorbeeld van kruiden die voorbij komen. Maar ook oeroude Chinese Kruiden patent formules komen aan de orde en maken deze dag tot een verassend geheel, waardoor je zelf de meest voorkomende externe pathogene factoren kunt verhelpen. Je kunt hierdoor je cliënten, familie en vrienden op een doeltreffende manier helpen bij tal van acute kwalen.

Data: 6 oktober 2018 of
7 maart 2019
Tijdstip: 10:00 tot 17:00
Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn

Prijs: € 95,- excl. BTW & lunch
Voor deze bijscholing wordt accreditatie door BATC, VBAG, LNVG & NVST op HBO niveau aangevraagd.