3 en 6 daagse TuiNa stoel massage training

TuiNa (spreek uit twiena) is naast acupunctuur en kruiden een van de pijlers van de Traditioneel Chinese Geneeskunde (T.C.M.). De TuiNa stoelmassage is een speciaal uitgeselecteerd deel van de TuiNa opleiding die ideaal is voor mensen die snel aan de slag willen met een zeer krachtige massagevorm met uitstekende resultaten op het gebied van preventie en eenvoudige klachten aan het bewegingsapparaat.

De TuiNa stoelmassage is speciaal voor het bedrijfsleven, sportscholen, schoonheidssalons, pedicuresalons, wellnesscentra, eigen ondernemingen of verrijkingen van Oosterse massage grepen geschreven en samengestelde massage vorm. Het bestaat uit het masseren van nek, schouder, rug en armen inclusief de bijbehorende meridianen. Deze massage is afgeleid van eeuwenoude Chinese succesvolle therapieën.

De aangeleerde massages verhogen je energieniveau, werken ontstressend en harmoniserend, waardoor je gevoel van vitaliteit sterk toeneemt. TuiNa stoelmassage bevordert je gezondheid, verhoogt de concentratie, stimuleert de doorbloeding, het versterkt het gevoel van welzijn, verbeterd de wei Qi, verminderd nek en schouderklachten, verlicht spierpijnen, verbetert de slaap en gegarandeerde Kwaliteit .

In de eerste drie workshops leert je de 12 belangrijkste basisgrepen op verschillende manieren uitgevoerd, die leiden tot een effectieve en toch mooie harmonieuze massage van 20 minuten. Je krijgt uitleg over de basis Chinese geneeskunde en de bijbehorende meridianen leer. Na drie lessen kun je direct overal aan de slag met je certificaat TuiNa Stoelmassage.

Bijscholing stoelmassage

Na de basis drie daagse kun je deelnemen aan de drie specialisatie dagen die je leren om klachten aan het bewegingsapparaat van nek, schouder, rug, hoofd en armen te behandelen. De dagen zijn ook afzonderlijk als bijscholing te volgen. In de trainingsdagen op onze school krijg je voornamelijk praktijk, de achtergrond theorie die schuil gaat achter deze klachten kun je weer volgen tijdens de online training. Hier wordt door middel van Chinese Geneeskunde uitleg gegeven over het ontstaan en het oplossen van de klachten.

Bijscholing TuiNa stoelmassage dag 1: hoofd en nek, voor alle hoofd, nek klachten.

Bijscholing TuiNa stoelmassage dag 2: nek en rug, voor alle nek en rug problemen.

Bijscholing TuiNa stoelmassage dag 1: schouder en arm, voor alle schouder en arm problemen.

Na het volgen van deze drie dagen kun je een proef afleggen, als je dit wilt, die je dan kunt inwisselen voor een officieel erkend diploma TuiNa stoelmasseur. Waar je met recht trots op kunt zijn en aanzien heeft in het bedrijfsleven.

Als je dit diploma gehaald hebt kun je ook nog eens versneld instromen binnen de reguliere TuiNa opleiding.

Opleiding TuiNa stoelmassage
Data: 11 oktober, 1 november & 22 november 2018.
Prijs: € 295,- excl. BTW & lunch

Bijscholing stoelmassage dag 1: Hoofd en nek
Data: 13 december 2018
Prijs: € 95,- excl. BTW & lunch

Bijscholing stoelmassage dag 2: Nek en rug
Data: 10 januari 2019
Prijs: € 95,- excl. BTW & lunch

Bijscholing stoelmassage dag 3: Schouder en arm
Data: 31 januari 2019
Prijs: € 95,- excl. BTW & lunch

Tijdstip: 10:00 tot 17:00
Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn
Voor deze (bij)scholing wordt accreditatie door BATC, VBAG, LNVG & NVST op HBO niveau aangevraagd.

Studiebelasting:
Opleiding TuiNa Stoelmassage: 30 ec's
Bijscholing TuiNa Stoelmassage: 2 ec's per dag