TuiNa 1, 2 & 3

De eerste twee dagen van de TuiNa opleiding leer je 15 belangrijke basis technieken. Die technieken worden ook iedere les even herhaalt en verdiept. Je leert in deze twee dagen de Fu-fa, Ca-fa, Rou-fa, Tui-fa, Cou-fa, Fen-fa, He-fa, Bo-fa, Gun-fa, Nie Ji-fa, Huang-fa, Dou-fa, Ya-fa, Da-fa en Na-fa.

Met deze grepen ben je in staat een complete lichaam of stoelmassage te geven. Als je de diepte van de grepen daarna leert doorgronden, de grepen in de juiste volgorde weet te gebruiken en je de Qi van de grepen ervaren hebt, dan zijn dit ook tegelijk belangrijke therapeutische grepen.

De impact van deze grepen is vanwege haar duizenden jaren historie ook bijzonder te noemen en biedt door haar efficiëntie een extra dimensie aan voor jou en jouw cliënten. Na twee dagen al kun je in ieder geval zo'n Chinese lichaamsmassage geven, die een behoorlijke indruk achter laat.

In deze bijscholing wordt een actieve werkhouding verwacht. In het online gedeelte wordt de theorie uitgelegd, zodat op de praktijkdag helemaal gericht kan zijn op het oefenen van de massagetechnieken en echt leert diepe ontspannende massages te geven.

TuiNa Basic 1 is los te volgen, voor TuiNa Basic 2 & 3 is voorkennis van Basic 1 of een andere TuiNa opleiding nodig.

Kosten: € 145,- per dag, inclusief cursusmateriaal, exclusief lunch.

Data: 28 september 2018 (TuiNa Basic 1)

Data: 9 november 2018 (TuiNa Basic 2 & 3)
Tijdstip: 10:00 tot 17:00
Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn
Voor deze bijscholing wordt accreditatie door BATC, VBAG, LNVG & NVST op HBO niveau aangevraagd.