TuiNa Relax

Deze bijscholing is onderdeel van de TuiNa opleiding. Tijdens de eerste trainingsdagen van de TuiNa opleiding worden de 15 meest gebruikte TuiNa Basis grepen geleerd.

Het doel van deze dag is om een compleet diepe ontspanning te realiseren. Je leert de grepen toe te passen op rug, nek, schouders, armen, meridiaanbanen en acupunctuurpunten. Je leert wat de effecten zijn van de grepen op de mindset, hoe en op welke manier de grepen synergie met elkaar hebben zodat je een volledige diepe krachtige massage kunt realiseren. Door onder andere Mindfull, dat wil zeggen gefocust, masseren.

De massage geeft diepe ontspanning van lichaam en geest, wat belangrijk is in deze jachtige maatschappij. Daarnaast zorgt het voor een betere doorbloeding in de spieren, een betere energiedoorstroming in de meridianen, een versteviging van de spirituele as, waardoor men beter geaard wordt en de geest tot rust komt. Andere effecten zijn versterking van de wei-Qi, reguleren van de spiertonus en de bloeddruk. Je komt terug in je kracht.

In deze bijscholing wordt een actieve werkhouding verwacht. In het online gedeelte wordt de theorie uitgelegd, zodat op de praktijkdag helemaal gericht kan zijn op het oefenen van de massagetechnieken en echt leert diepe ontspannende massages te geven.

Kosten: € 145,- inclusief cursusmateriaal, exclusief lunch.

Data: 23 november 2018
Tijdstip: 10:00 tot 17:00
Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn
Voor deze bijscholing wordt accreditatie door BATC, VBAG, LNVG & NVST op HBO niveau aangevraagd.