4-DELIGE WEBINAR

“DE BA GANG IN HET DIAGNOSE-PROCES”

 De Ba Gang is het fundament van alle andere differentiatie methoden en is bij alle pathologieën/aandoeningen toepasbaar. Elke aandoening kan dus gedifferentieerd worden via de Ba Gang.

Hoe maak je optimaal gebruik van de Ba Gang in het diagnose-proces? In 4 live webinars van 1 uur lang, laten we je zien hoe je als therapeut met de Ba Gang kunt “spelen”. 

De 4-delige webinar is als volgt opgebouwd:

   Deel 1: Yin en Yang,  woensdag 9 maart

     Deel 2: Intern en Extern, woensdag 16 maart

         Deel 3: Warmte en Koude, woensdag 23 maart

     Deel 4: Volte en Leegte, woensdag 30 maart

LET OP: De webinars worden op  verschillende tijdstippen en niveau’s gegeven: 

  • van 18.30 – 19.30 uur voor BVO-studenten
  • van 19.45 – 20.45 uur voor vervolgopleiding

Als je je inschrijft kun je zelf kiezen op welk tijdstip je meedoet, je kunt ook op alle tijdstippen meedoen (geen extra kosten).

In het begin lijkt de Ba Gang “hokjesdenken”, maar je zult merken dat dit proces steeds vloeiender zal gaan. De “hokjes” lijken dan in elkaar over te vloeien: soms zal een aandoening zowel Intern als Extern kunnen zijn of treedt er een gecombineerde Warmte Koude op of een Leegte met een Volte. Soms kan een aandoening zelfs alle parameters in zich hebben maar het komt ook voor dat zich slechts 2 parameters laten zien.

 

De investering in deze 4-delige webinar voor Ohm studenten is slechts € 59,-.

Deze webinar wordt verzorgd door TCM Lover

TCM Lover is een online leerplatform voor TCM studenten/-therapeuten. De focus van TCM Lover ligt op het aanleren c.q. verbeteren van de diagnostische vaardigheden van TCM studenten en/of therapeuten.

schrijf jezelf in via de onderstaande knop. Kun je er niet live bij zijn? Als je je inschrijft krijg je na afloop van elke webinar een mail met de replay, zodat je op je eigen moment kunt terugkijken. We verheugen ons erop je te ontmoeten!

 

Team Ohm Academy en TCM Lover.