Kruiden Patentformules

Oeroude effectieve veilige kruidensamenstellingen die makkelijk en direct inzetbaar zijn in jou praktijk. Tijdens deze training leer je hoe je jezelf en je cliënten op een effectieve manier kunt ondersteunen met wat men in de Chinese Geneeskunde Patentformules noemt.

Patent formules zijn vaste samenstellingen die al eeuwen succesvol gebruikt worden voor diverse klachten. Deze training bestaat uit één dag online videotraining en 3 praktijkdagen waarin casuïstiek wordt behandeld.

De training is ideaal voor Artsen, TuiNa therapeuten, acupuncturisten, masseurs of herbalisten. Je leert hoe de kruiden formules zijn opgebouwd, wat de energetica is van de formules, hoe ze in te zetten zijn naast je huidige behandelingen, met welke middelen je ze kunt combineren, in welke dosering, waar je op moet letten als je de kruiden aanschaft, etc.

Kruiden patent formules worden veel toegepast als aanvulling op de acupunctuur of TuiNa behandeling. Ze beïnvloeden de energiestromen door de meridianen in het menselijk lichaam, herstellen de balans in het lichaam en werken preventief, bijv. door verbetering van de Zen Qi.

Chinese kruiden zijn uitsluitend natuurlijke middelen, dat wil zeggen van plantaardige-, dierlijke- of minerale substantie. Bijna alle kruiden formules zijn inmiddels in de vorm van tabletten verkrijgbaar waardoor ze makkelijk in te nemen en voor te schrijven zijn.

 

Bij leegte is het vaak noodzakelijk om naast de behandelingen inwendig te werken, na deze driedaagse kun je hier ook echt mee aan de gang.

Data:

22/3/22 – 19/4/22 – 24/5/22 

Tijdstip: 10:00 tot 17:00

Prijs: € 295,- excl. lunch vrijgesteld van BTW.
Locatie: Beekbergen bij Apeldoorn

Deze bijscholing wordt geaccrediteerd via KTNO op HBO niveau. De beroepsverenigingen BATC, VVET en VBAG hebben deze bijscholing erkend.