Nutrifysica

Dagelijkse voeding als medicijn

Er zijn veel verschillende opvattingen over welk voedingspatroon gezond is. Toch wordt voeding zelden ingezet als medicijn. Terwijl je met voeding heel veel kunt bereiken, juist bij ernstige ziekten.

In deze bijscholing leer je niets over diëten. Het gaat erom wat je kuntdoen om zelf de gezondste voeding te kiezen. Hierbij staan je mondgevoel en intuïtie centraal. Wat je gaat ervaren wordt ondersteund met wetenschappelijk onderzoek en inzichten vanuit de Westerse en Chinese natuurgeneeskunde.

Eet jezelf weer gezond!

Iedereen heeft een eigen synergie. Hoe belangrijk dit is merk je als vermoeidheid of klachten aanhouden, ook met medicatie of supplementen. We laten je ontdekken
wat voeding voor jou betekent en wat het
met jouw gezondheid doet. Hierbij bespreken we de fysieke en Chinees geneeskundige aspecten van de voeding. Ook de invloed van emoties, stofwisseling, trilling en orgaanwerking worden Westers en Chinees besproken.

Veel mensen met voedingsallergieën of -intoleranties merken direct het effect van een gezonde voeding. Maar het is ook van belang bij auto-immuunziektes, ontgifting, candida, darmproblemen, vermoeidheid, infecties, etc.

Veel mensen weten wel dat ze gezonder zouden kunnen eten maar vinden het moeilijk om een gezond voedingspatroon te blijven volhouden. Daarom nemen we je ook mee in het opbouwen van intrinsieke motivatie.
Om je te verbinden met voeding zijn kennis, begrip en het voelen van wat voeding met je doet essentieel. Al deze aspecten gaan we bespreken en ervaren.

Cursusinfo

Nieuwe data volgen.
Deze bijscholing omvat 5 praktijkdagen en 5 dagen online training. 

Locatie: Urban Outka te Utrecht
Tijdstip: van 10:00 tot 17:00u
Kosten: € 750,- vrijgesteld van BTW
 
Accreditaties worden aangevraagd.